Preskočiť na obsah
Domov
Blog
Dobré rady do kuchyne
Veda o potravinách
Mýty o potravinách
Recepty
Mäso
Morské živočíchy
Domáce cestoviny
Chlieb a pečivo
Bezlepkové
Polievky
Obilniny a zelenina
Koláče a pochutiny
Placky a tortily
Nákyp a slané koláče
Pesto a ochucovadlá
Fytoterapia
Kurzy a semináre
O mne
Podporiť
Menu
Domov
Blog
Dobré rady do kuchyne
Veda o potravinách
Mýty o potravinách
Recepty
Mäso
Morské živočíchy
Domáce cestoviny
Chlieb a pečivo
Bezlepkové
Polievky
Obilniny a zelenina
Koláče a pochutiny
Placky a tortily
Nákyp a slané koláče
Pesto a ochucovadlá
Fytoterapia
Kurzy a semináre
O mne
Podporiť
Search
Close this search box.
Bloger roka 2014 a 2015
Registrácia
PRIHLÁSENIE
Search
Close this search box.
Menu
Domov
Blog
Dobré rady do kuchyne
Veda o potravinách
Mýty o potravinách
Recepty
Kurzy a semináre
O mne
Podporiť
Registrácia / Prihlásenie
FYTOTERAPIA
Bylinky ako súčasť protizápalovej stravy, kedy a ako ich používať
60 min
Bryndzové kváskové minibochníčky a bryndzový chlieb
70 min
Stredná
Amarantový nákyp s medvedím cesnakom a bylinkami /gluten free/
50 min
Stredná
Ako uchovať leto v paradajkách: pečené paradajky s cesnakom a paradajková šťava
40 min
Nízka
Pikantné cesnakové výlomky
30 min
Nízka
Vegánsky jačmenný šolet s tempehom
60 min
Nízka
Kel takmer zázračný
30 min
Nízka
Tekvicová hokkaido polievka liečivá
50 min
Stredná
Zeleninová polievka s batátmi a cviklou
40 min
Stredná
Domáce bazalkové pesto a jeho využitie
10 min
Nízka
Zapekané chlebíky s hlívou, mangoldom a parmezánom
20 min
Nízka
Hliva s baklažánom, cuketou, a tofu /tempehom/ v ovsenej placke /4 porcie/
20 min
Nízka
Sophora Japonica zdroj rutínu
60 min