Preskočiť na obsah
Domov
Blog
Dobré rady do kuchyne
Veda o potravinách
Mýty o potravinách
Recepty
Mäso
Morské živočíchy
Domáce cestoviny
Chlieb a pečivo
Bezlepkové
Polievky
Obilniny a zelenina
Koláče a pochutiny
Placky a tortily
Nákyp a slané koláče
Pesto a ochucovadlá
Fytoterapia
Kurzy a semináre
O mne
Podporiť
Menu
Domov
Blog
Dobré rady do kuchyne
Veda o potravinách
Mýty o potravinách
Recepty
Mäso
Morské živočíchy
Domáce cestoviny
Chlieb a pečivo
Bezlepkové
Polievky
Obilniny a zelenina
Koláče a pochutiny
Placky a tortily
Nákyp a slané koláče
Pesto a ochucovadlá
Fytoterapia
Kurzy a semináre
O mne
Podporiť
Search
Close this search box.
Bloger roka 2014 a 2015
Registrácia
PRIHLÁSENIE
Search
Close this search box.
Menu
Domov
Blog
Dobré rady do kuchyne
Veda o potravinách
Mýty o potravinách
Recepty
Kurzy a semináre
O mne
Podporiť
Registrácia / Prihlásenie
CHLIEB A PEČIVO
Batátové pagáčiky extra mäkké
70 min
Stredná
Domáca biela focaccia s ražným kváskom
60 min
Stredná
Bryndzové tyčinky s hokkaido tekvicou
50 min
Stredná
Bryndzové kváskové minibochníčky a bryndzový chlieb
70 min
Stredná
Kváskové žemle s jogurtom a všeličo o kváskovaní
60 min
Domáce jemné špaldové žemle
60 min
Stredná
Bochníky zo špaldovej múky plnené pikantnou kapustou
40 min
Stredná
Grissini zo špaldovej múky a semoliny vhodné aj pre malé deti
40 min
Stredná
Zapekané chlebíky s hlívou, mangoldom a parmezánom
20 min
Nízka