
Je mak dobrým zdrojom vápnika?
Dávam tip na pozoruhodný aktuálny produkt, navyše so silnou tradíciou
Dávam tip na pozoruhodný aktuálny produkt, navyše so silnou tradíciou
Diagnostikovali vám intoleranciu laktózy, máte nulový enzým ,,laktáza“ a teda
Prinášam základný prehľad o olivovom oleji alebo univerzálnu odpoveď na
V súvislosti s aktuálnym nárastom vírusových ochorení, dostávam veľa otázok,
Čo sa skrýva za slovným spojením ,,optimálne stravovanie moderného človeka”,
,,Všetko“ o kolagéne O kolagéne som napísala niekoľko článkov, minulý
,,Voľné“ pokračovanie predchádzajúceho článku o obsahu omega 6 mastných kyselín v potravinách
Dnes o omega 6- kách .. Tuk sa ako prirodzená
Cibuľa kuchynská, /Allium cepa/ z čeľade Alloideae, patrí medzi najvýznamnejšie druhy
Ako som zistila záujem o bylinky je veľký a preto v tomto článku
Súhrn praktických informácií o vajciach z hľadiska technologickej prípravy pokrmov a v závere článku
Tento článok som neplánovala. Citrusové ovocie je síce fajn, okrajovo
Kolagén – podpora syntézy kolagénu v tele zložkami stravy a
Každý rok sa s neúprosnou pravidelnosťou objaví na gastroscéne nová
Čo sú to polynenasýtené mastné kyseliny a aký je rozdiel
Tiež ste čítali v rôznych médiách, že biely cukor je jed,
Tento článok je reakciou na ,,prekyslené komenty” pod statusom, o
Už dávnejšie ste mi v komunikácii na mojej fcbkovej stránke Terapia
Netuším, kde a ako vznikol nápad nazývať koláče bez múky,
Mojou základnou a obľúbenou celoročnou potravou je krížová/krížokvetá zelenina, z