Ako si vybrať kvalitnú čokoládu
Na instagrame som spustila anketu s otázkou, či respondenti/followeri Terapie
Na instagrame som spustila anketu s otázkou, či respondenti/followeri Terapie
… pre všetkých, ktorých trápia obličkové kamene Význam baktérie oxalobacter
Rozhovor s genetičkou RNDr. Zdenkou Bartošovou CSc. Jedno veľmi zaujímavé
Minulotýždňový otázkomat, s otázkou či naozaj legenda Vinea a jej
Dávam tip na pozoruhodný aktuálny produkt, navyše so silnou tradíciou
Diagnostikovali vám intoleranciu laktózy, máte nulový enzým ,,laktáza“ a teda
Prinášam základný prehľad o olivovom oleji alebo univerzálnu odpoveď na
V súvislosti s aktuálnym nárastom vírusových ochorení, dostávam veľa otázok,
Čo sa skrýva za slovným spojením ,,optimálne stravovanie moderného človeka”,
,,Všetko“ o kolagéne O kolagéne som napísala niekoľko článkov, minulý
,,Voľné“ pokračovanie predchádzajúceho článku o obsahu omega 6 mastných kyselín v potravinách
Dnes o omega 6- kách .. Tuk sa ako prirodzená
Cibuľa kuchynská, /Allium cepa/ z čeľade Alloideae, patrí medzi najvýznamnejšie druhy
Ako som zistila záujem o bylinky je veľký a preto v tomto článku
Súhrn praktických informácií o vajciach z hľadiska technologickej prípravy pokrmov a v závere článku
Tento článok som neplánovala. Citrusové ovocie je síce fajn, okrajovo
Kolagén – podpora syntézy kolagénu v tele zložkami stravy a
Každý rok sa s neúprosnou pravidelnosťou objaví na gastroscéne nová
Čo sú to polynenasýtené mastné kyseliny a aký je rozdiel
Tiež ste čítali v rôznych médiách, že biely cukor je jed,