Smaccafam di grano saraceno

Smaccafam di grano saraceno

Značky

Nie sú pridelené

60

minút

Stredná

náročnosť

Ingrediencie

4 dcl

Mlieko

250 gr

Pohánková krupica

100 gr

Slanina

1 ks

Biela cibuľa

Soľ

Korenie

Príprava

Čerstvú klobásku  3ks /výborná je – salciccia con semi di finocchio – klobáska s feniklovými semienkami/ alebo korenená grilovacia klobása s chilli podľa chuti

Postup: na panvici opečieme slaninku nakrájanú na kocky spolu s cibuľkou. Mlieko nalejeme do misy a postupne vmiešame doň pohánkovú  krupicu až vznikne riedke cesto. Do cesta primiešame opečenú slaninku s cibuľkou a nalejeme do vymastenej formy zvyšným  tukom z opečenej slaninky. Naliate cesto by malo byť vysoké asi 2cm. Na povrch cesta  naukladáme  hrubšie kolieska klobásky a dáme piecť pri teplote 190 stupňov celzia asi 40-50minút, kým  koláč nemá zlatohnedú farbu  a klobásky nie sú  upečené do chrumkava.

K tomu  jedlu sa hodí kyslé mlieko alebo šalát z čerstvej zeleniny .

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by sa vám páčiť

Koncept o jedle, ktorý komunikuje moderným spôsobom staré dobré hodnoty gastronomickej kultivovanosti.

NEWSLETTER

Copyright @ 2021 - Horecka.sk
All rights reserved
Made by VIANSOL, s. r. o.