Rizoto so sušenými paradajkami

Rizoto so sušenými paradajkami

Značky

Nie sú pridelené

20

minút

Nízka

náročnosť

Ingrediencie

150 gr

Ryža

Cibuľa šalotka

1 PL

Pesto

Vývar zo zeleniny

Olivový olej

Kurkuma

Tymián

Mleté čierne korenie

Soľ

Príprava

Na panvicu dáme olivový olej, nakrájanú šalotku, kurkumu, ryžu a krátko orestujeme. Pridáme vývar, čertsvý alebo sušený tymián a kontrolujeme vyparujúcu sa tekutinu, kým ryža nie je uvarená. Ochutíme soľou, korením. Pridáme veľkú lyžicu paradajkové ho pesta, kvasnice a vmiešame do rizota. Môžete si ho dochutiť aj parmezánom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by sa vám páčiť

Koncept o jedle, ktorý komunikuje moderným spôsobom staré dobré hodnoty gastronomickej kultivovanosti.

NEWSLETTER

Copyright @ 2021 - Horecka.sk
All rights reserved
Made by VIANSOL, s. r. o.