Preskočiť na obsah
Domov
Blog
Dobré rady do kuchyne
Veda o potravinách
Mýty o potravinách
Recepty
Mäso
Morské živočíchy
Domáce cestoviny
Chlieb a pečivo
Bezlepkové
Polievky
Obilniny a zelenina
Koláče a pochutiny
Placky a tortily
Nákyp a slané koláče
Pesto a ochucovadlá
Fytoterapia
Kurzy a semináre
O mne
Podporiť
Menu
Domov
Blog
Dobré rady do kuchyne
Veda o potravinách
Mýty o potravinách
Recepty
Mäso
Morské živočíchy
Domáce cestoviny
Chlieb a pečivo
Bezlepkové
Polievky
Obilniny a zelenina
Koláče a pochutiny
Placky a tortily
Nákyp a slané koláče
Pesto a ochucovadlá
Fytoterapia
Kurzy a semináre
O mne
Podporiť
Search
Close this search box.
Bloger roka 2014 a 2015
Registrácia
PRIHLÁSENIE
Search
Close this search box.
Menu
Domov
Blog
Dobré rady do kuchyne
Veda o potravinách
Mýty o potravinách
Recepty
Kurzy a semináre
O mne
Podporiť
Registrácia / Prihlásenie
OBILNINY A ZELENINA
Tekvicové maslo a tekvicovohruškové chutney/čatní/
60 min
Nízka
Domáce bazalkové pesto a jeho využitie
10 min
Nízka
Zapekané chlebíky s hlívou, mangoldom a parmezánom
20 min
Nízka
Hliva s baklažánom, cuketou, a tofu /tempehom/ v ovsenej placke /4 porcie/
20 min
Nízka
Nakladané baklažány v olivovom oleji
30 min
Nízka
Caponata /baklažán,paradajky,kapary/
20 min
Nízka
Baklažánové rolky s kozím syrom
60 min
Stredná
Falafel s baklažánovým pyré
50 min
Nízka
Polievka z fazule adzuki /azuki/ s opekanými riasami wakame a zelenými fazuľkami
30 min
Nízka
Ryba v šošovici /treska /
60 min
Stredná
Avokádová polievka s medvedím cesnakom a špenátom
20 min
Nízka
Zeleninový krém/hokkaido, červená šošovica, romanesco/so zázvorovým olejom
50 min
Stredná
Rizoto s hokkaido tekvicou, citrónovou trávou a shitake hubami
60 min
Stredná
Rizoto so sušenými paradajkami
20 min
Nízka
Pesto zo sušených paradajok
10 min
Nízka
Pesto s čiernych olív
60 min
Nízka
Pesto z medvedieho cesnaku
10 min
Nízka
Cviklová nátierka s ricottou
15 min
Nízka
Špenátova nátierka s korením garam masala
15 min
Nízka
Cviklová nátierka s píniovými orechmi
60 min
Nízka
« Späť
Page
1
Page
2
Page
3
Dopredu »