Parmezánové chrumky s riasami Nori

Parmezánové chrumky s riasami Nori

Značky

Nie sú pridelené

10

minút

Nízka

náročnosť

Ingrediencie

100 gr

Parmezánu postrúhaného na hrubo na struháku

2-3 PL

Lyžice opečených ochutených rias Nori

Príprava

Myslím, že vás bude zaujímať takáto rýchla skvelá chuťovka…nepochybujte, že je zdravá ale aj chutná :).Celá príprava za predpokladu,  že máte už pripravené riasy bude trvať iba 4 minúty… ako na to?

Postup:

Podrvené Nori a parmezán zmiešame v miske a na rozohriatu  teflonovú /bez poškodeného povrchu/ panvicu dávame malé kôpky – či skôr placky nie do výšky – zmesi asi  4x 4cm.Počkáme kým sa syr začne topiť a asi po 3 či 4 minútach drevenou špachtlou zoškrabneme rýchlo vytvorenú placku a položíme na studený tanier. Takáto chrumka nám rýchlo stuhne a môžeme ochutnávať. Netreba soliť ani  dochucovať chuť je veľmi výrazná.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by sa vám páčiť

Koncept o jedle, ktorý komunikuje moderným spôsobom staré dobré hodnoty gastronomickej kultivovanosti.

NEWSLETTER

Copyright @ 2021 - Horecka.sk
All rights reserved
Made by VIANSOL, s. r. o.