Celerová nátierka s mrkvou a tofu

Celerová nátierka s mrkvou a tofu

Značky

Nie sú pridelené

20

minút

Nízka

náročnosť

Ingrediencie

1 ks

Červená cibuľa

150 gr

Zeler koreňový

1 ks

Veľká mrkva

1 ks

Červená paprika nakrájaná na drobno

100 gr

Uvarené pšeno

200 gr

Tempeh krájaný na kocky

Štipka

Škrob kuzu

2 PL

Olivový olej

1/2 ČL

Kurkuma

Mleté korenie

Soľ

pár kvapiek

Ume ocot

Bio dijonská horčica

Príprava

Na olivovom oleji krátko orestujeme v tomto poradí, kurkumu, tempeh, červenú cibuľu, papriku, celer, mrkvu a asi po 10 minútach špargľu. Posypeme škrobom  kuzu podlejeme 2 lyžicami vody a povaríme cca 5 minút. Po vychladnutí  prejdeme tyčovým mixérom nie veľmi na jemno! Pridáme pšeno a dochutíme podľa potreby.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by sa vám páčiť

Koncept o jedle, ktorý komunikuje moderným spôsobom staré dobré hodnoty gastronomickej kultivovanosti.

NEWSLETTER

Copyright @ 2021 - Horecka.sk
All rights reserved
Made by VIANSOL, s. r. o.